Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over 2023 van het de StadsOverstromingsbeheer van Tchang-cha de Noodsituatieboor
Evenementen
Neem contact met ons op

2023 van het de StadsOverstromingsbeheer van Tchang-cha de Noodsituatieboor

2023-07-03

Het laatste nieuws van het bedrijf over 2023 van het de StadsOverstromingsbeheer van Tchang-cha de Noodsituatieboor

Op 26 Juni, hield het van de de StadsOverstromingsbeheer en Droogte van Tchang-cha Hulphoofdkwartier de boor van de het overstromingsbeheernoodsituatie van 2023 in Shuanghuyuan, Pingtang-Straat, het Nieuwe District van Xiangjiang. Dit is een „water, land en lucht“ uitvoerige militaire opleiding, super harde kernboren, lucht-grond geïntegreerd bevel, is dit een dwars-regionale daadwerkelijke redding van de gevechtscrisis, high-end vallen het materiaal en de heldere zwaarden, „vloed“ en leiden elitemilitairen aan op, en blazen snel de overstromingsbeheerlast, halen de koorden van het levensonderhoud en de veiligheid van mensen aan.

laatste bedrijfsnieuws over 2023 van het de StadsOverstromingsbeheer van Tchang-cha de Noodsituatieboor  0

Er zijn een totaal van 16 onderwerpen in zes categorieën, en deze oefening is hoofdzakelijk geleide ter plaatse en gecombineerd met het videoopname en uitzenden. Beginnend van werkelijkheid, die met de kenmerken van vloedrampen wordt gecombineerd in Tchang-cha, wordt het onderwerp van noodsituatiereactie geplaatst dat op de achtergrond van risico controle en vroegtijdige waarschuwing, gezamenlijke inspectie en plicht, noodsituatiebescherming, preventie van bovenmatige vloed, reactie op stormachtige vloed, nieuwe vestiging van beïnvloede mensen, en de hulp van de noodsituatiereactie wordt gebaseerd. Driedimensioneel hoekontwerp van water, land en lucht.

De boor is gebaseerd op het principe om dicht bij daadwerkelijk gevecht te zijn, die zich op het praktizeren nieuw materiaal, nieuwe technologieën, nieuwe methodes, en nieuwe tactiek, en ruim testende van de vloedpreventie en noodsituatie reddingsmogelijkheden concentreren. Hunan Puqi werd verzocht om aan de boor met het nieuwe materiaal van het de inspectievoertuig van de damveiligheid deel te nemen en voltooide met succes de boortaak.

laatste bedrijfsnieuws over 2023 van het de StadsOverstromingsbeheer van Tchang-cha de Noodsituatieboor  1

Puqi gebruikt grond-doordringende radar om uitvoerig verborgen gevaarsonderzoek op dijken uit te voeren. Het heeft de capaciteit de veiligheid van dijken snel om te ontdekken. Het is uitgerust met een innovatief elektromagnetisch reactiesysteem voor geologische anomalieën, die met een driedimensioneel weergavesysteem en een systeem van de pan-schuine standinspectie worden geïntegreerd. Het kan de risicoopsporing van een 100 meterdijk in één minuut voltooien. In plaats van handdijk ontdekt de patrouille, snel gevaarlijke situaties zoals leidingen, het losse uitlogen, en bankinstorting, redt het heel wat arbeidskrachten, en vergemakkelijkt redders om van de risicoplaats van dijken snel de plaats te bepalen in de eerste keer, en snel het leidingenreparaties en samenpersen uit te voeren.

laatste bedrijfsnieuws over 2023 van het de StadsOverstromingsbeheer van Tchang-cha de Noodsituatieboor  2

laatste bedrijfsnieuws over 2023 van het de StadsOverstromingsbeheer van Tchang-cha de Noodsituatieboor  3

laatste bedrijfsnieuws over 2023 van het de StadsOverstromingsbeheer van Tchang-cha de Noodsituatieboor  4

Het Onderzoekinstituut van Puqi is altijd geëngageerd aan het begeleiden van de ontwikkeling van uitstekende kwaliteit van de harmonische maatschappij met de originele sterkte van wetenschap en technologie geweest. Het team houdt omhoog met de behoeften van de nationale noodsituatieindustrie, verbetert onophoudelijk de de noodsituatie van de damveiligheid controleproductregel, en bouwt een globaal, op verscheidene niveaus, driedimensioneel systeem van de de noodsituatieopsporing van de damveiligheid met „gevoeligheid, nauwkeurige opsporing, en efficiënte verwijdering op“ om technologie voor vloedpreventie en de middelen van de noodsituatieredding van steun te verstrekken.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Het Lekdetector van de waterpijpleiding Auteursrecht © 2022-2024 pqwt-detector.com Alle rechten voorbehouden.