Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Versnel de globale lay-out en bevorder de ontwikkeling van China en vier Afrika-warm de officiële totstandbrenging van het Puqi- Onderzoekinstituut in West-Afrika!
Evenementen
Neem contact met ons op

Versnel de globale lay-out en bevorder de ontwikkeling van China en vier Afrika-warm de officiële totstandbrenging van het Puqi- Onderzoekinstituut in West-Afrika!

2023-05-31

Het laatste nieuws van het bedrijf over Versnel de globale lay-out en bevorder de ontwikkeling van China en vier Afrika-warm de officiële totstandbrenging van het Puqi- Onderzoekinstituut in West-Afrika!

actief aan de vraag van het land te antwoorden, uitvoer het „Riem en Weg“ initiatief en de „acht belangrijkste acties“ van samenwerking China-Afrika, versnel de globale strategische lay-out van Puqi- Onderzoekinstituut, en verder versterk wederzijdse communicatie met het Westen - Afrikaanse klanten, het Westen - Afrikaans Bureau van Puqi- Onderzoekinstituut zal in 2023 op 28 Mei, 2019 worden gevestigd, werd het officieel gevestigd in Dakar, de hoofdstad van Senegal, West-Afrika. Yang Zhui, ondervoorzitter van het Puqi- Onderzoekinstituut en de algemene manager van het op de markt brengende centrum, Liu Guowei, afgevaardigde algemene manager van het op de markt brengende centrum, en Lamine SENE, hoofd van het Westen - het Afrikaanse Bureau van het Puqi- Onderzoekinstituut, woonde de het toekennen ceremonie bij.

laatste bedrijfsnieuws over Versnel de globale lay-out en bevorder de ontwikkeling van China en vier Afrika-warm de officiële totstandbrenging van het Puqi- Onderzoekinstituut in West-Afrika!  0

laatste bedrijfsnieuws over Versnel de globale lay-out en bevorder de ontwikkeling van China en vier Afrika-warm de officiële totstandbrenging van het Puqi- Onderzoekinstituut in West-Afrika!  1

De totstandbrenging van het bureau in West-Afrika maakt deel uit van de globale lay-out van Puqi- Onderzoekinstituut, die effectief de bouw van Puqi-het net van het Onderzoekinstituut marketing systeem en opslagcentrum in West-Afrika in 16 landen en één gebied zal bevorderen. Bevorder de de high-tech producten van de wereld beste technologie en aan West-Afrika, verleen op maat gemaakte oplossingen en de diensten voor het Westen - Afrikaanse klanten, voldoe aan de individuele behoeften van klanten met aanpassingsmogelijkheden, en laat de verwezenlijking van China en China die verder globaal „vervaardigen gaan“. Grote betekenis.
Het het Onderzoekinstituut werd van Hunan Puqi opgericht in 2006. Het heeft drie instellingen: Geologisch het Onderzoekinstituut van het Exploratiemateriaal, het Onderzoekinstituut van het Watermilieu, en New Energy- Onderzoekinstituut. Onderzoek, vervaardiging, verkoop en de dienst van projecten op het gebied van veiligheid controle, pijpleidingsopsporing, de analyse van de waterkwaliteit, rampenpreventie en vermindering, aardbevingsvroegtijdige waarschuwing, slimme waterzaken, nieuwe energie speciale voertuigen, de opsporingsvoertuigen van de waterlekkage, enz. In de loop van de afgelopen 17 jaar, heeft de eenheid altijd het ontwikkelingsprincipe van „het inclusieve delen van Kyushu-zegenende, prachtige exploratie van wetenschap en technologie“ aangehangen, aandringend bij het toepassen van de strategie die van het merkbeheer van „het instituut met wetenschap en technologie, het instituut met talenten“ versterken, meer dan 400 gepatenteerde technologieën bezitten en de tien resterende nationale, provinciale en gemeentelijke belangrijkste onderzoek en ontwikkelingsplannen bloeien ondernemen en de wetenschappelijke en technologische projecten hebben provinciale, gemeentelijke en van de districtswetenschap en technologie toekenning voor vaak gewonnen.

laatste bedrijfsnieuws over Versnel de globale lay-out en bevorder de ontwikkeling van China en vier Afrika-warm de officiële totstandbrenging van het Puqi- Onderzoekinstituut in West-Afrika!  2

Het Onderzoekinstituut van Puqi heeft altijd de lay-out van het wereldmarktnetwerk, aangehangen en nu een vrij volledig globaal marketing systeem van het de dienstnetwerk aangehangen. Tot nu toe, hebben de producten en de diensten meer dan 180 landen en gebieden in Azië, de Verenigde Staten, Latijns Amerika, het Midden-Oosten, Europa en Afrika omvat.
De gelijkgestemde mensen zijn niet ver vanaf bergen en overzees. Het Onderzoekinstituut van Puqi zal altijd het correcte ontwikkelingsconcept en het concept „nauwkeurigheid, affiniteit en eerlijkheid“, de totstandbrenging van het Westen nemen - Afrikaans Bureau als kans de uitwisselingen en de samenwerking tussen Puqi en het Westen onophoudelijk om te bevorderen - Afrikaanse klanten aanhangen, zodat de de ontwikkelingsverwezenlijkingen van Puqi aan West-Afrika kunnen beter ten goede komen. Doorgaand, zullen wij een briljant nieuw hoofdstuk blijven schrijven van het bevorderen van de ontwikkeling van uitstekende kwaliteit van samenwerking China-Afrika en het opbouwen van een gemeenschap China-Afrika met een gedeelde toekomst in de nieuwe era samen met het Westen - Afrikaanse klanten.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Het Lekdetector van de waterpijpleiding Auteursrecht © 2022-2024 pqwt-detector.com Alle rechten voorbehouden.