Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over China en Afrika gaan samen een betere toekomst scheppen
Evenementen
Neem contact met ons op

China en Afrika gaan samen een betere toekomst scheppen

2024-05-11

Het laatste nieuws van het bedrijf over China en Afrika gaan samen een betere toekomst scheppen

China en Afrika gaan samen een betere toekomst scheppen

laatste bedrijfsnieuws over China en Afrika gaan samen een betere toekomst scheppen  0

2024De conferentie over samenwerking en uitwisseling op het gebied van investeringen en handelsbevordering tussen China en Afrika werd op 9 mei in Nairobi, Kenia, georganiseerd.
Puqi Research Institute debuteerde op de tentoonstelling met een verscheidenheid aan producten, zoals de PQWT-serie van natuurlijke elektrische veldverkenners en lekkage-detectoren voor leidingsnetwerken,het creëren van een gediversifieerde productmatrix om gedifferentieerde oplossingen te bieden voor verschillende toepassingsscenario'sZ1 won de gunst van de bezoekers met zijn uitstekende voordelen!
laatste bedrijfsnieuws over China en Afrika gaan samen een betere toekomst scheppen  1

Puqi's nieuw ontwikkelde geofysische detectoren worden veel gebruikt op gebieden als grondwaterbronnen, onderzoek naar geologische structuren en preventie van geologische rampen.Het kan met nauwkeurigheid ondergrondse waterbronnen vinden in waterarme en droge gebieden, en kan ook verplaatsingen van geologische structuren detecteren en vroegtijdige waarschuwing geven voor geologische rampen.

De nieuwe draadloze lekkage detector onafhankelijk ontwikkeld door Puqi kan automatisch lekken analyseren, is handig, snel en zeer nauwkeurig,en kan worden gebruikt in een verscheidenheid van scenario's zoals binnen, buiten, en wegbeheernetwerken.

laatste bedrijfsnieuws over China en Afrika gaan samen een betere toekomst scheppen  2

laatste bedrijfsnieuws over China en Afrika gaan samen een betere toekomst scheppen  3

Directeur Shen Yumou van het Hunan Provincial Department of Commerce bezocht persoonlijk de Puqi stand om de Hunan bedrijven volledig te erkennen en krachtig te steunen voor "going global"!

laatste bedrijfsnieuws over China en Afrika gaan samen een betere toekomst scheppen  4

Het speciale evenement in Kenia heeft als thema "China en Afrika gaan hand in hand om een betere toekomst te creëren".waarvan bijna 30 overzeese bedrijven face-to-face samenwerken met het Puqi Research Institute.Er zijn 11 projecten gepland die ter plaatse zullen worden ondertekend voor een bedrag van bijna 40 miljoen.

laatste bedrijfsnieuws over China en Afrika gaan samen een betere toekomst scheppen  5

Dit is het eerste speciale evenement van "Into Africa" van de China-Afrika Economische en Handels Expo 2024.

laatste bedrijfsnieuws over China en Afrika gaan samen een betere toekomst scheppen  6

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Het Lekdetector van de waterpijpleiding Auteursrecht © 2022-2024 pqwt-detector.com Alle rechten voorbehouden.