Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Leer meer over de Oplossingsdeskundigen van het Waterlek - Hunan Puqi (PQWT)
Evenementen
Neem contact met ons op

Leer meer over de Oplossingsdeskundigen van het Waterlek - Hunan Puqi (PQWT)

2022-07-22

Het laatste nieuws van het bedrijf over Leer meer over de Oplossingsdeskundigen van het Waterlek - Hunan Puqi (PQWT)

Ongeveer PQWT-Lekopsporing

laatste bedrijfsnieuws over Leer meer over de Oplossingsdeskundigen van het Waterlek - Hunan Puqi (PQWT)  0

Het Instituut van het de Exploratiemateriaal van Hunan Puqi werd het Geologische en van Hunan Puqi het Onderzoekinstituut van het Watermilieu opgericht in Mei 2006; Puqiinstituten als PQWT, hoofdzakelijk belast met het onderzoek en de ontwikkeling van het volgende van gebied ook worden bekend dat: geofysische exploratie, het verliesvermindering van het pijpleidingsnetwerk, rampenpreventie en matiging, aardbevingswaarschuwing, grond doordringende mededeling, slimme pijpleiding en het leven het zoeken.

 

laatste bedrijfsnieuws over Leer meer over de Oplossingsdeskundigen van het Waterlek - Hunan Puqi (PQWT)  1

De laatste jaren, zijn een totaal van honderden miljoenen van RMB geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling van wetenschappelijke onderzoeksprojecten en de bouw van talententeams. Aanhangend het strategische doel van „stimulerende wetenschap en technologie en versterkend talenten“, werkte het het Onderzoekinstituut van Hunan Puqi samen en vestigde een behulpzame verhouding op lange termijn met vele nationale wetenschappelijke onderzoeksinstellingen, hogescholen en universiteiten, en ondernomen een aantal nationale wetenschappelijke onderzoeksprojecten. Het het Onderzoekinstituut van Hunan Puqi legde gezamenlijk de „13de Nationale Water Speciale R&D Basis Van vijf jaar“ met het Instituut van Harbin van Technologie vast;

 

laatste bedrijfsnieuws over Leer meer over de Oplossingsdeskundigen van het Waterlek - Hunan Puqi (PQWT)  2

In 2016, werd Hunan Puqi vermeld op de lijst van kabeltelevisie van merken. In 2017, werd het het industrie-universitair-Onderzoek van Hunan Puqi Innovatiefonds gevestigd. De producten van Hunan zijn Puqi uitgevoerd naar 154 landen. In 2019, won Hunan Puqi de tweede prijs van van de de Provinciewetenschap en Technologie van Hunan Vooruitgangstoekenning. Tegen 2020, heeft Hunan Puqi meer dan 300 nationale octrooien en softwareauteursrechten verklaard.

 

laatste bedrijfsnieuws over Leer meer over de Oplossingsdeskundigen van het Waterlek - Hunan Puqi (PQWT)  3

PQWT-Lekopsporing - Leider in nauwkeurige openlucht en binnenlekopsporing. Wij steunen ruim onze diensten met meer dan 10 jaar van ervaring en bevorderen onze producten en leiden onze technici in lekopsporing op. Van lekopsporing in uw lijnen van het huis of bedrijfsloodgieterswerk aan het lekopsporing van het hoofdlijnwater, PQWT-kan de lekopsporing aan uw behoeften voldoen en u voorzien van oplossingen!

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Het Lekdetector van de waterpijpleiding Auteursrecht © 2022-2024 pqwt-detector.com Alle rechten voorbehouden.