Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over De Verjaardag van PQWT zestiende
Evenementen
Neem contact met ons op

De Verjaardag van PQWT zestiende

2022-05-25

Het laatste nieuws van het bedrijf over De Verjaardag van PQWT zestiende

20 mei, 2022 luidde de 16de verjaardag van Puqi in. Voor deze romantische en zeer speciale herdenkingsdag, om de 16de verjaardag van de totstandbrenging van het Onderzoekinstituut van Hunan te vieren Puqi, versterk de bouw van teamcultuur en versterk werknemers. Om samenhang te verbeteren en werknemers emotionele mededeling te verbeteren, Pucci-organiseerde het Onderzoekinstituut alle werknemers bij Zhaoshan-Kampeerterrein in Xiangtan blijven, en hield een de groepsbouw als thema gehade activiteit „u voor het hebben van u, 16 edelen“ dankt; tegelijkertijd, bereidde de eenheid ook rozen voor elke collega voor. Wij hebben een reeks rijke en interessante de teambouw activiteiten, zoals barbecueactiviteiten georganiseerd, krab die de rivier, magisch kruisen van liefde in cirkels, luisterend aan liederen en erkennend muziek… Gelukkige verjaardag aan de 16de verjaardag van Pucci- Onderzoekinstituut!

laatste bedrijfsnieuws over De Verjaardag van PQWT zestiende  0

laatste bedrijfsnieuws over De Verjaardag van PQWT zestiende  1

laatste bedrijfsnieuws over De Verjaardag van PQWT zestiende  2laatste bedrijfsnieuws over De Verjaardag van PQWT zestiende  3laatste bedrijfsnieuws over De Verjaardag van PQWT zestiende  4laatste bedrijfsnieuws over De Verjaardag van PQWT zestiende  5

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Het Lekdetector van de waterpijpleiding Auteursrecht © 2022-2024 pqwt-detector.com Alle rechten voorbehouden.