Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Vier de oprichting van het East African Office of Puqi Research Institute van harte!
Evenementen
Neem contact met ons op

Vier de oprichting van het East African Office of Puqi Research Institute van harte!

2023-07-03

Het laatste nieuws van het bedrijf over Vier de oprichting van het East African Office of Puqi Research Institute van harte!

Elkaar kennen is niet ver of dichtbij, duizenden kilometers zijn nog buren.Om actief te reageren op de oproep van het land, de pragmatische samenwerking met Afrikaanse landen te verdiepen, het "Belt and Road" -initiatief en de "acht grote acties" van de samenwerking tussen China en Afrika uit te voeren.Na de oprichting van het West Africa Office van ons instituut, werd op 1 juli 2023 het East Africa Office officieel opgericht in het Puqi Institute. Chen Bo, secretaris en decaan van Puqi Research Institute, Yang Zhui, algemeen directeur van Marketing Center, Liu Guowei, plaatsvervangend algemeen directeur, en Robert, vertegenwoordiger van Puqi Research Institute East Africa Office woonden de ceremonie bij.

laatste bedrijfsnieuws over Vier de oprichting van het East African Office of Puqi Research Institute van harte!  0

Door deze China-Africa Economic and Trade Expo als een kans aan te grijpen, en met de sterke steun van het management van het instituut, doet het Pucci Research Institute East Africa Office een voorstel op basis van de gezamenlijke constructie van het "Belt and Road"-initiatief, het beleidsconcept van oprechtheid, affiniteit en oprechtheid jegens Afrika, en het juiste concept van rechtvaardigheid en voordeel.10-jarig jubileum als basis.Volgens de vereisten van hervorming en ontwikkeling van eenheden, werd het opgericht om de voortschrijdende ontwikkeling van de regio Pucci-Oost-Afrika te realiseren.

laatste bedrijfsnieuws over Vier de oprichting van het East African Office of Puqi Research Institute van harte!  1

Puqi Research Institute, opgericht in 2006, is een hightech onderneming die R&D, productie, productie, verkoop en service integreert.In de afgelopen 17 jaar heeft de eenheid zich altijd gehouden aan het ontwikkelingsprincipe van "inclusief delen van Kyushu's zegeningen, prachtige verkenning en sterke wetenschap en technologie", waarbij het erop aandrong het merkbeheerconcept te implementeren van "het instituut laten bloeien met wetenschap en technologie, versterking van het instituut met talenten", en in geofysische verkenning, vermindering van leidingnetverlies, preventie en controle. prestaties en meer dan 400 gepatenteerde technologieën zijn verkregen, en het heeft vele nationale, provinciale en gemeentelijke wetenschaps- en technologieprijzen gewonnen.

laatste bedrijfsnieuws over Vier de oprichting van het East African Office of Puqi Research Institute van harte!  2

Zoek een win-winsituatie over bergen en zeeën en geniet oprecht en oprecht van de toekomst.Puqi zal zich altijd houden aan het juiste ontwikkelingsconcept en het concept van "waarachtigheid, affiniteit en oprechtheid", en de oprichting van het East African Office aangrijpen als een kans om voortdurend culturele uitwisselingen en economische en commerciële samenwerking tussen Puqi en Oost-Afrikaanse landen te bevorderen. zodat de ontwikkelingsresultaten van Puqi beter ten goede kunnen komen aan de mensen in Oost-Afrika.China en Afrika, gescheiden door oceanen, zijn nog nooit zo nauw verbonden geweest tussen mensen, bedrijven en bedrijven, industrieën en industrieën en landen.Vervolgens zullen we samenwerken met Oost-Afrikaanse landen om door te gaan met het schrijven van een briljant nieuw hoofdstuk in het bevorderen van de hoogwaardige ontwikkeling van de samenwerking tussen China en Afrika en het opbouwen van een China-Afrika-gemeenschap met een gedeelde toekomst in het nieuwe tijdperk.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Het Lekdetector van de waterpijpleiding Auteursrecht © 2022-2024 pqwt-detector.com Alle rechten voorbehouden.